Spjald Skole

Vagn Gravesen den 20-05-2015
    Brugertilfredshedsundersøgelsen
    Mange tak for jeres deltagelse i denne undersøgelse.
    Vi har med stor interesse læst resultaterne.  Generelt ligger skolens resultater på de forskellige kategorier på gennemsnittet eller en smule over. Vi ligger generelt godt i forhold til øvrige overbygningsskoler, hvor vi har kommunens højste samlede tilfredshedsscore.
    Under kategorien faglighed bliver I spurgt om jeres tilfredshed med skolens tilrettelæggelse af lektiecafétilbudet.  Her er Spjald Skoles resultat dog kun 3,65, som er 0.09 under kommunegennemsnittet.  Det er et område, som vi i det kommende skoleår vil sætte ressourcer ind på at kvalitetsudvikle, idet lektiecaféen fra efterårsferien formentlig bliver obligatorisk for alle elever.
    De samlede resultater er vedlagt, sådan at I selv kan studere dem.
    Vagn Gravesen

Malene Ostersen den 27-03-2015

Til august vil der i SFO blive tilknyttet en udviklingsstudent.
    Hvem den studerende bliver og hvorfra i verden han/hun kommer ved vi endnu ikke.
    Dog vil vi gerne allerede nu ligge den vedhæftede folder ud, så de familier der er
    interesseret i at blive værtsfamilier for denne udviklingsstuderende allerede nu,
    kan læse lidt om hvad det indebærer at være værtsfamilie.

God påske
    Malene