Spjald Skole

Opslagstavlen

• ikon
    I samråd med bestyrelsen er skolens principper for evaluering i Specialcenter Øst netop blevet revideret. Se vedhæftede.
    Helle Lundsgaard den 07-10-2018
  • ikon
    I samråd med bestyrelsen har vi netop revideret skolens principper for klasseforældreråd. Vedhæftet er hele princippet med målsætning og handleplan mm.

Principper for klasseforældreråd.

Klasseforældrerådet består af 3 - 4 børns forældre.  Valgperioden er 1 – 2 skoleår. Klasseforældrerådet beskæftiger sig med klassen generelt og ikke med den enkelte elev.

Målsætning:
    • at støtte arbejdet omkring klassen.
    • at rådet tager medansvar for skole/hjem samarbejdet
    • at være med til at fremme en god trivsel i klassen.
    • at være kontaktled til skolebestyrelsen.
    • at planlægge arrangementer og forældremøder i samråd med klasselæreren.
    Helle Lundsgaard den 07-10-2018
    Kære forældre
    Ved taxilommen er der nu optegnet med gult. Denne markering anviser, at taxierne har fortrinsret til af- og pålæsning af skoleelever.

Forældre har fortsat mulighed for af- og pålæsning af børn i lommen. Det er fremover stadig IKKE lovligt, at holde parkeret i denne lomme mellem kl. 07.30 og kl. 15.30 på hverdage.

Helle Lundsgaard
    Helle Lundsgaard den 05-10-2018
    Forældredage 2018 / 2019
    Principielt er skolen altid åben for forældrene på skoledage. Vi opfordrer dog forældre til elever i Specialcenter Øst, på mellemtrinnet og i udskolingen til at benytte lejligheden og kikke forbi her på skolen de fem nedenstående forældredage. Disse dage vil der i 10-pausen blive serveret kaffe til forældrene i storrummet.  Forældre til indskolingsbørn må også meget gerne komme på besøg i undervisningen på andre dage end de nævnte. I bedes skrive til klasselæreren senest dagen før, I ønsker at komme på besøg.

Mandag den 17. september 2018
    Tirsdag den 13. november 2018